Salon Amsterdam-Zuid

Salon in foyer bij Tribes
Claude Debussylaan 7-29
1082 MC Amsterdam-Zuid

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Afspraak maken
Het maken van een afspraak is niet nodig.

Jan Heideman Meesterbarbier vind je in Haarlem en Amsterdam. Voor mannen.

In de salons van Jan Heideman Meesterbarbier vind je als man een moment van rust. Een moment voor jezelf. Een moment waar je als man gewoon man kunt zijn. Je wordt geknipt, je wordt geschoren, je wordt verzorgd, je wordt ontspannen in een omgeving waar je thuis bent.

Natuurlijk vind je bij Jan Heideman de perfecte en authentieke scheer- en verzorgingsproducten. Voor jezelf of als cadeau.

  • Pre shave crème of olie
  • Scheerzeep, scheercrème, scheergel en scheerschuim
  • After shave, after shave balm en moisturiser
  • Shampoo, haarstyling, pommade en snor- en baardverzorging
  • Scheerkwasten van dassenhaar, varkenshaar en synthetisch haar
  • Moderne scheermessen, klassieke veiligheidsscheermessen
  • of krabbertjes en open scheermessen
  • Scheersets
  • Cadeaubonnen

Barbiers

Jan Heideman

Ik ben opgeleid door wijlen de Italiaanse Meesterbarbier Pasquale Capone en gespecialiseerd in de authenthieke scheermethodes.

Ook doceer ik al vele jaren met veel passie en plezier aan anderen. Vele barbiers in Nederland en België zijn door mij opgeleid. Meer dan 10.000 mannen heb ik reeds geschoren.

Vakmanschap is meesterschap. Alléén bij Meesterbarbier Jan Heideman word je als man geschoren zoals je moet worden geschoren. Jouw scheercomfort staat voorop.

Meer

Bobby Komen

In 2014 ben ik in de leer gegaan bij Jan Heideman Meesterbarbier. Bij binnenkomst werd ik meteen enthousiast. Het scheren is een prachtig klassiek ambacht. De combinatie van sociale vaardigheden, vakkundig te werk gaan en de klassieke sfeer spreekt mij enorm aan. Iedere vrijdag ben ik werkzaam op de ZuidAs in Amsterdam (Tribes).

Ook ben ik regelmatig aanwezig op evenementen. De laatste jaren heb ik enorm veel geleerd tijdens het scheren. Ik vind het daarom ook erg leuk om klanten te informeren over de beste scheertechnieken.

Een leuke combinatie van verschillende werkplekken en mensen in een altijd vertrouwde omgeving, namelijk de zaak van Jan Heideman Meesterbarbier.

Meer